Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


érdekeségek

 

 • Maite Perroni volt az első az RBD csapatából, aki a Rebelde után visszatért a színészethez, és bár ekkor még igyekezett összeegyeztetni a zenekar körüli teendőit és a telenovella forgatását (hiszen még nem volt tervbe véve a popcsapat feloszlása), hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy neki jóval több babér teremhet a Televisa új főhősnő-reménységeként, mint énekesnőként.
 • Maite a sorozat forgatása alatt szakított vőlegényével, Guido Lariszenésszel, akivel három éve együtt voltak. Hamarosan felröppentek az első pletykák, miszerint Maite és William Levy között nem csak munkakapcsolat jött létre, ők azonban ezt számtalanszor, az idő előrehaladtával egyre ingerültebben cáfolták mindenféle fórumon.
 • Nem csak a főhősöket boronálta össze a sajtó a forgatás alatt,Sherlynről (Rocío) például azzal kapcsolatban cikkeztek, hogy viszonya van a nála jóval idősebb Eduardo Yanezzel, akivel a Fuego en la Sangréban játszottak együtt.
 • Maite a sorozatbeli terhessége hitelesebbé tételéhez több kilót is felszedett, valamint elmondta, hogy a gyermek megszületését elmesélő részeket volt a legkomplikáltabb felvenni a jelenetek veszélyes volta miatt. A terhesség eljátszása egyébként az anyai ösztönöket is felkeltette a színésznőben.
 • 2008 szeptemberében meghalt Miguel Córcega, aki amellett, hogy Anselmo atyát játszotta a sorozatban, rendezői tanácsokkal is ellátta színésztársait, akik rendkívül megrendültek a halálakor, hiszen sokuk karrierjét végigkísérte, Laura Zapata (Onelia) például az ő tanítványaként kezdte meg 35 éve színházi karrierjét. Szerepét Héctor Gómez vette át a novellában.
 • William Levyt sokat kritizálták amiatt, hogy csupán a kinézete miatt kap főszerepeket, és hogy a novelláit csak az ő hiányos öltözetű jeleneteiért nézik, szerinte azonban az ember azt tesz a testével, amit akar, és a színpadon is levetkőzik, hogyha ez nem öncélú, hanem valamilyen művészi jelentősége is van.
 • Amikor Juan Miguel és Marichuy nászútra mennek Acapulcóba, megtörténik az első szerelmi együttlétük, melynek a történet szempontjából is nagy jelentősége van. William elmondta, hogy kicsit idegesek voltak a jelenetek felvétele előtt, ám a kölcsönös tisztelet megkönnyítette, hogy ne vulgáris, hanem bensőséges képsorok születhessenek.
 • A sorozat felénél csatlakozott a történethez Leopardo (René Strickler, aki a Destilando Amor után ismét egy hasonszőrű B-szeretőként tért vissza), Marichuy hódolója, valamint Blanca/Ivette (Maya Mishalska), a személyiségzavaros nevelőnő. Blanca szerepét eredetileg Cynthia Klitbónak szánták, Leopardo karakteréről pedig a közönség dönthette el, hogy Renét vagy pedig Aarón Díazt látná szívesen a szerepben.
 • Ana Patricia Rojo (Estafanía) elmondása szerint imádta, hogy egy intelligens és a sablonokon túlmutató negatív szereplőt formálhatott meg, a legszívesebben Ricardo Bluméval, Helena Rojóval és Rocío Banquells-szel dolgozott együtt.
 • Michelle Vieth (Ana Julia) a sorozat utolsó szakaszában jelenik meg, az ő negatív karaktere eredetileg nem volt benne a történetben, az utolsó hosszabbítás eredményeképpen írták bele. Michelle örült a felkérésnek, hiszen akkoriban éppen munka nélkül maradt: úgy volt, hogy szerepet kap Nicandro Díaz Manana es para siempre című novellájában, a neki szánt karaktert azonban végül Dominika Paleta játszotta el.
 • Maya Mishalska (Blanca/Ivette) skizofrén karaktere kedvéért függesztette fel forgatókönyvírói tanulmányait a Mexikói Írószövetségnél. A színésznő elmondta, hogy érdekes módon a jólelkű Blancát sokkal inkább nehezére esett megformálni, mivel karrierje során főként negatív szerepeket alakított.
 • Laura Zapata, aki a gonosz Oneliát játssza, az Árva angyal előtt nem játszott televisás novellában A betolakodó óta (hosszú távolmaradását a tévézéstől azzal magyarázza, hogy sok időbe telt, amíg túltette magát 2002-es elrablásán). Érdekes módon a két sorozat mexikói és magyar premierje között is hét év telt el, és mindkét novellát a TV2 mutatta be itthon. Még egy egybeesés, hogy mindkét sorozat forgatókönyvét Carlos Romero írta. A színésznőnek egyébként feltett szándéka volt, hogy Onelia szerepében ne a szokásos, karikaturisztikus dühöngő anyóst keltse életre, hanem egy komplexebb szereplőt.
 • Nailea Norvind (Viviana) elmondta, hogy bár ritkán játszik telenovellában, ennek a karakternek nem tudott ellenállni, Nathalie Lartilleux felkérését pedig elsősorban annak a fantasztikus szereplőgárdának köszönhetően fogadta el, akiket a producernőnek sikerült összeverbuválnia.
 • Rocío Banquells (Isabela) a sorozat forgatása alatt színházban is dolgozott, mégpedig A szépség és a szörnyeteg színpadi adaptációjában Kanna mamaként. Érdekesség, hogy a híres Disney-rajzfilm még híresebb betétdalának latin-amerikai verzióját Rocío és Manuel Mijares énekelte fel 1991-ben. Rocío Banquells szülei egyébként nem mások, mint az egyik első mexikói sorozat, a Guitierritos főhőse, azaz Rafael Banquells és azEsmeralda Crisantája, Dina de Marco.
 • Pedro Damián producer, aki felfedezte Maite Perronit és először adott neki lehetőséget a Rebelde című sorozatban, elismerően nyilatkozott a színésznő munkájáról első főszerepében, valamint cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy az RBD-hez kötődő szerződése miatt megtiltotta volna Maiténak, hogy ő énekelje el a novella főcímdalát.
 • Az egyik jelenetben, ahol Juan Miguel (William Levy) összeverekszikAmadorral (Arturo Carmona), az egyik pofon túl élethűre sikerült, és William az egyik inggombjával felsértette Arturo száját. Nem ez volt az egyetlen baleset a forgatások során, Maite Perroni például egy erkélyről zuhant le egy óvatlan pillanatban, ám mivel egy fotelre esett, pár zúzódással megúszta a balesetet.
 • A történetben Marichuy többször is bejárja Mexikóvárost utcai árusként, állítólag a forgatások során az autók valóban megálltak a lánynál és vásároltak is tőle.
 • Maite kedvenc jelenete az volt, amikor be kellett törnie egy ablakot, hiszen a karakter szemtelensége megengedett neki olyasmit, amire mindig is titkon vágyott.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Május / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 36192
Hónap: 539
Nap: 27