Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vad Angyal

 

Milagros Esposito (becenevén Mili) gyönyörű, 18 éves fiatal lány. Gyermekkorában zárdában nevelkedett és apácák nevelték fel, mivel édesanyja nem sokkal születése után meghalt. Apját nem ismeri. Mivel nagykorú lett, munkát kell keresnie magának.

Mili egy kissé furcsa lány: napközben fiús öltözékben (ilyenkor Cholitónak becézik) rúgja a bőrt az árvaházi gyerekekkel, este pedig dögös felszerelésben táncol a diszkóban. Itt ismerkedik meg Ivo Di Carloval, a gazdag fiúval. Kölcsönösen megtetszenek egymásnak, és flörtölni kezdenek, bár a lány nem veszi komolyan a fiút, mivel azt gondolja, többé nem találkoznak. Másnap ismét összefutnak; Mili épp limonádét árul, és ráköszön Ivóra, aki fiús öltözéke miatt nem ismer rá a lányra, így az ital a fiú zakóján landol.

Ivo és Mili

Aztán ismét összefutnak, ezúttal a Di Carlo család házában; Mili ugyanis itt kapott állást. Ezek után a két fiatal egy fedél alatt él. Hamarosan egymásba szeretnek, ám nem lehetnek felhőtlenül boldogok, ugyanis ott van Andrea, Ivo barátnője, aki nem akarja átengedni kedvesét egy jött-ment cselédnek, ráadásul a fiú anyja, Luisa sem nézi jó szemmel a kapcsolatot.

Mili viszont összebarátkozik néhány lakóval, például Ivo nagymamájával, Angélicával, aki hosszú ideje nem mozdult ki a szobájából, és kizárólag unokájával, Ivóval beszél. Mili azonban kizökkenti a melankóliából, és az öreg hölgy ismét eljár otthonról, és érdeklődni kezd a többi ember iránt. Ezenkívül Mili találkozik Ivo unokatestvérével, Pablóval is, aki tolószékbe kényszerült egy korábbi autóbalesete miatt. Pablo beleszeret a lányba, mivel az nagyon hasonlít a balesetben elhunyt menyasszonyára. Épp ezért keresi a társaságát, és le is festi őt. Később kiderül, hogy Pablo valójában nem is volt béna csak megjátszotta magát mások előtt. Ivo rájön a titkára, de Pablo azt mondja, hogy a fiú csak hazudik, mert féltékeny rá, amiért jóban van Milivel. Egy újabb alkalommal azonban lebukik, mert pont Mili látja meg, de úgy tesz, mintha épp akkor tudott volna először lábra állni a balesete miatt. Pablo hamarosan feleségül kéri Milit, aki végül bosszúból igent mond neki, mert Ivo régi barátnője Pilar is feltűnik, akinek komoly szándékai vannak a fiúval.

Federico Di Carlo, a családfő azonban szinte sosincs otthon, mert a legfontosabb számára a cége és a politikai karrierje. Elhanyagolja feleségét, Luisát, aki bánatában a pohár után nyúl, fiával, Ivóval sem törődik, és édesanyját sem látogatja meg soha. Egyedül lányával, az elkényeztetett Victoriával jön ki. Azonban van egy régi titka, ami ha napvilágra kerülne, komolyan veszélyeztetné a karrierjét. Ez a titok pedig az, hogy van egy törvénytelen lánya. Hamarosan rájön, hogy ez a lány nem más, mint Milagros, a cselédje. Azonban ezt nem meri és nem is akarja bevallani a lánynak. Luisa viszont tudomására hozza Milagrosnak, hogy Federico az apja, hiszen így a lánynak szakítania kell Ivóval, aki a testvére. A két szerelmes pedig nem is sejti, hogy Ivo apja valójában nem Federico…

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 24330
Hónap: 223
Nap: 4